"МЕЛОДІЇ ПАРКУ" ВІД ТВОРЧИХ КОЛЕКТИВІВ БУДИНКУ КУЛЬТУРИ СЕЛА ЧУКАЛІВКА

"МЕЛОДІЇ ПАРКУ" ВІД  ТВОРЧИХ КОЛЕКТИВІВ  БУДИНКУ КУЛЬТУРИ СЕЛА ЧУКАЛІВКА

Вже традиційно о 16.00 год на літній естраді парку культури та відпочинку ім. Т. Шевченка в рамках VIII міського фестивалю мистецтв «Мелодії парку» відбувся концерт за участю творчих колективів Будинку культури села Чукалівка (директор - М. Дорошенко).
При прекрасній погоді чарували своїм співом солісти Будинку культури с.Чукалівка, дуети та молодіжний квартет «Мрія». Також присутні з захопленням спостерігали за хореографічними постановами танцювального ансамблю «Калинові барви» та іншими танцювальними колективами.
На концерт завітали міський голова Руслан Марцінків, директорка Департаменту культури Івано-Франківської міської ради Надія Загурська, підтримати односельчан прийшов і радник міського голови с. Чукалівка Ярослав Дем'янець. На завершення концерту пролунала пісня про Чукалівку у виконанні художньої керівниці БК с. Чукалівка Оксани Струк.
Концерт відбувся у затишній атмосфері і завершив цьогорічний фестиваль «Мелодії парку». А ще на самкінець фестивалю присутні мали можливість переглянути фільм "Гуцулка Ксеня".
Чекаємо на вас наступного року вже на IX фестивалі мистецтв "Мелодії парку"!

Поділіться цим дописом на: