МИКИТИНЕЦЬКІ КОЛЕКТИВИ ЗАВІТАЛИ НА "МЕЛОДІЇ ПАРКУ"

МИКИТИНЕЦЬКІ КОЛЕКТИВИ ЗАВІТАЛИ НА "МЕЛОДІЇ ПАРКУ"

26.09.2021 року в парку культури та відпочинку ім. Т.Г.Шевченка в рамках фестивалю «Мелодії парку» пройшов творчий звіт аматорських колективів Народного дому с. Микитинці, приурочений 30-річчю відновлення Незалежності України.

У творчому звіті взяли участь народні аматорські колективи - хор «Первоцвіт» (керівник – ЗПКУ Ганна Карась), хор духовної музики «Сяйво» (керівник Василь Гнатишин), жіночий ансамбль «Відроджена пісня» ( керівники Анна Кузнєцова та Василь Савин), вокальні тріо «Цвіт папороті» та «Гроно калини», молодіжний гурт юнаків «Істина»( керівник Василь Гнатишин), дитячі ансамблі «Веселка», «Перлинки», «Співаночка» (керівник Наталія Бутюк), окремі виконавці.

Концертну програму розпочав найстаріший аматорський колектив, якому виповнилося 131 рік - хор «Первоцвіт», який виніс на суд глядача, окрім уже знайомих, ще два нових твори, що були виконані вперше. Глядачі гучними оплесками зустріли цей знаний в нашому краї колектив. А потім, як у калейдоскопі, сцена майоріла чудовими, яскравими сценічними костюмами, в які були одягнені творчі колективи.

Найбільшу підтримку глядачів отримали найменші - ансамбль «Веселка», яким усього 2 місяці, і для яких це був перший виступ на сцені такого масштабу. Чудові голоси вокальних тріо «Цвіт папороті» та «Гроно калини» заворожили публіку, молодіжний гурт «Істина» підтвердив своє звання «улюбленця глядачів», а твори у виконанні ансамблю «Відроджена пісня» у декого з присутніх зволожили очі… Молоді, могутні голоси хористів хору духовної музики «Сяйво» припали до душі глядачам, які гаряче підтримували кожен номер колективу.

Фінал, де на сцену вийшли всі дитячі колективи та тріо «Цвіт папороті» з піснею «Україна – це ми!» зворушила усіх присутніх.

Поділіться цим дописом на: