МІСЬКА БІБЛІОТЕКА ЗАПРОВАДЖУЄ ОНЛАЙН-ЗАМОВЛЕННЯ КНИГ

МІСЬКА БІБЛІОТЕКА ЗАПРОВАДЖУЄ ОНЛАЙН-ЗАМОВЛЕННЯ КНИГ

З огляду на карантинні обмеження і бажання бути завжди поряд зі своїми читачами – міська бібліотека впроваджує в роботу новий онлайн-сервіс, який дозволить книголюбам міста завжди мати доступ до книг. Це – безконтактний онлайн-похід у бібілотеку і можливість замовити улюблені книги через емейл або за телефоном.

Поки тривають карантинні обмеження, деякі з міських бібліотек все ще залишаються зачиненими. Щоб не втрачати зв’язок з книгою, її можна отримати за попереднім онлайн-замовленням.

Як це працює?

- Обираєте книги, які будете читати протягом наступних двох тижнів (переліком книжок можна ознайомитись в електронному каталозі http://64.catalog.mcbs.if.ua/ );

- Надсилаєте повідомлення на сторінки бібліотек в соціальних мережах або на електронну пошту biblio.if.abis@gmail.com, або дзвоніть за номером телефону +380342530338 та вказуйте перелік книг, які ви хочете взяти почитати (до 5 книжок на 14 днів);

- Бібліотекарі узгодять з вами час та дату, коли зможете прийти за замовленими книгами (якщо є потреба, можемо доставити книги до вас додому - послуга безкоштовна).

Запрошуємо франківців скористатися новою можливістю і з допомогою нового онлайн-сервісу бібліотеки бути завжди поруч з улюбленою книгою.

 

Поділіться цим дописом на: