МІСЬКІ БІБЛІОТЕКИ ОТРИМАЛИ НОВІ КНИГИ ВІД УКРАЇНСЬКОГО ІНСТИТУТУ КНИГИ

МІСЬКІ БІБЛІОТЕКИ ОТРИМАЛИ НОВІ КНИГИ ВІД УКРАЇНСЬКОГО ІНСТИТУТУ КНИГИ

Український інститут книги у 2020 році втретє адміністрував Програму поповнення фондів публічних бібліотек. Івано-Франківська міська центральна бібліотека опинилася серед бібліотек, які отримали ряд нових, цікавих і неймовірно захопливих книг.

Структурний підрозділ у сфері культури обласної державної адміністрації Івано-Франківської області рекомендував центральну міську бібліотеку до складу відібраних бібліотек для участі у Програмі (всього було запропоновано 606 бібліотек). Для підтвердження готовності бібліотеки щодо участі у Програмі Інститут проводив анкетне опитування. Заповнену анкету Івано-Франківською ЦБ було надіслано у серпні 2020 року. І вже у другій половині січня 2021 року міська центральна бібліотека отримала  827 примірників  на суму 103592 грн.

Інституту оперативно було надано інформацію про отримання бібліотекою книг. На даний час всю книжкову продукцію промарковано фірмовими наклейками Українського інституту книги і розділено між бібліотеками-філіями Івано-Франківської міської територіальної громди.

Дуже радісно, що цілий ряд нових, цікавих, захопливих, якісновидрукуваних книг з’явився у міських бібліотеках. Тож, складаємо подяку Українському інституту книги за суттєве книжкове поповнення, а після завершення карантину очікуємо читачів по нові книги у міських бібліотеках. 

 

Поділіться цим дописом на: