МІСЬКІ БІБЛІОТЕКИ ПРОВЕЛИ КНИЖКОВУ АКЦІЮ ДЛЯ ПЕРЕСЕЛЕНЦІВ

МІСЬКІ БІБЛІОТЕКИ ПРОВЕЛИ КНИЖКОВУ АКЦІЮ ДЛЯ ПЕРЕСЕЛЕНЦІВ

Івано-Франківська міська централізована бібліотечна система Департаменту культури міської ради у середмісті Івано-Франківська провела акцію "Нація, яка читає - непереможна!". Акція передбачає можливість тимчасово переміщеним особам, які перебувають зараз у нашому місті, безкоштовно взяти собі для прочитання книги, а відтак передати їх знайомим чи прийти і обміняти на інші.

Хто любить читати, той і в час війни без книги свого життя не мислить. Крім того, у такому випадку книга стає добротним антистресом, дозволяючи хоч на трохи відволіктись від пережитих жахіть війни. Особливо це важливо для діток, які пройшли через бомбардування та зустрічі з ворогом.

Тож, працівники міських бібліотек вирішили через таку книжкову акцію допомогти тимчасово переміщеним особам з допомогою книг позбутися стресу, а також долучитися до так званої "лагідної українізації". Адже книги, які пропонують бібілотекарі переселенцям, виключно україномовні.

Подібну акцію Івано-Франківська МЦБС планує проводити кожного тижня.

А щоб наповнити стенди літературою, просимо усіх небайдужих франківців приносити україномовні книги у читальний зал МЦБС, що по вул. П. Орлика, 5.

Разом - до перемоги!

 

Поділіться цим дописом на: