МІСЬКІ БІБЛОТЕКИ ЗАПРОШУЮТЬ НА ПЕРЕГЛЯД ФІЛЬМІВ

МІСЬКІ БІБЛОТЕКИ ЗАПРОШУЮТЬ НА ПЕРЕГЛЯД ФІЛЬМІВ

Протягом літнього періоду у міських бібліотеках започаткували ще один проєкт - "Кінозали у бібліотеках". В рамках проєкту у деяких філіях дорослі та маленькі читачі можуть спільно переглянути улюблені фільми та поділитися власними враженнями від їх перегляду.

Такі конозали запрацювали наразі у двох бібліотеках, а саме - у читальному залі Центральної міської бібілотеки по вул. П. Орлика, 5 та у Центральній дитячій бібліотеці по вул. С. Бандери, 8.

Дорослі та маленькі відвідувачі бібліотек згідно розкладу показу фільмів можуть навідатися у бібліотеку та насолодитися обраним фільмом. А після - цікаво поспілкуватися, взяти собі книги чи навіть почаювати у колі друзів і нових знайомих.

Тож, дорогі франківці, запрошуємо вас до наших бібілотек на кіносеанси. Сьогодні це - теж непогана терапія та підтримка міцного духу.

А які саме фільми пропонуватимуть увазі глядачів, дивіться нижче в афіші, та слідкуйте за інформацією на нашому сайті, сайті Івано-Франківської МЦБС та на сторінці Департаменту клуьтури міської ради і бібліотеки у мережі Фейсбук:  https://www.facebook.com/KulturnaMapaIF/ та https://www.facebook.com/biblio.if 

Поділіться цим дописом на: