МИСТЕЦЬКІ КОЛЕКТИВИ ЦЕНТРУ КУЛЬТУРИ І МИСТЕЦТВ ВИСТУПИЛИ У ПАРКУ

МИСТЕЦЬКІ КОЛЕКТИВИ ЦЕНТРУ КУЛЬТУРИ І МИСТЕЦТВ ВИСТУПИЛИ У ПАРКУ

12 червня, у величний день Святої Трійці, о 16.00 год в міському парку культури та відпочинку ім. Т. Г. Шевченка відбулася мистецька програма за участю творчих колективів Центру культури і мистецтв Івано-Франківської міської територіальної громади.

У програмі взяли участь народний аматорський вокальний квартет «Коло» та муніципальний камерний хор «Галицькі передзвони», керівник – заслужений діяч мистецтв України Ігор Дем’янець, хормейстер – Ярослав Ткачук. Сьогодні, як і у всі часи, українська пісня знову є тим життєвим супутником, яка живить, допомагає, надихає, відновлює та підтримує в нашій боротьбі за свободу.

Під час заходу звучала духовна музика, українські народні пісні та патріотичні твори, які дали можливість глядачам, поринувши у світ мистецтва, хоч на деякий час відволіктися від тривожних думок та гармонізувати себе, усвідомлюючи те, що життя прекрасне.

Під час мистецької програми працівники бібліотечної системи проводили для дітей майстер-клас по виготовленню патріотичної символіки.

 

Поділіться цим дописом на: