МИСТЕЦЬКО-ДУХОВНА СВІТЛИЦЯ У ПАЛАЦІ ПОТОЦЬКИХ

МИСТЕЦЬКО-ДУХОВНА СВІТЛИЦЯ У ПАЛАЦІ ПОТОЦЬКИХ

15.04.21р. о 13.00 год на території Палацу Потоцьких «Простір Інноваційних Креацій «Палац» відбулася мистецько-духовна світлиця "Тепло добрих сердець". Захід відбувся в рамках клубу цікавих зустрічей Міського Народного дому та у співпраці з центром соціального обслуговування "Надання соціальних послуг".

Люди"золотого" віку потребують особливої уваги і опіки від нас. Щоб додати їм весняного настрою (а саме ці люди були присутні на заході) та розважити їх духовно творчі працівники Міського Народного дому підготували цілу програму - з піснями, душевними розмовами та незрівнянним ні з чим спілкуванням з дітьми.

Захід розпочалася з пісні "Молитва" (сл. і муз. В. Хтеми) у виконанні Софії Швецової, а також лунали духовні пісні, що подарували присутнім юні франківські виконавиці Єлизавета та Ніколь Тхір, Єва Панченко та Андрій Голинський. Присутні літні люди зі сльозами на очах приймали кожний виступ і обдаровували юні дарування щедрими аплодисментами.

Подібні заходи покликані звертати нашу увагу на питання, які гостро постають перед суспільством, і не забувати про тих, кому наша увага потрібна найбліьше. 

Захід підготували та провели творчі працівники Міського Народного дому Руслана Денега та Іван Лабач.

Поділіться цим дописом на: