МИСТЕЦЬКО-ПАТРІОТИЧНА ПРОГРАМА ДО ДНЯ РОДИНИ

МИСТЕЦЬКО-ПАТРІОТИЧНА ПРОГРАМА ДО ДНЯ РОДИНИ

З нагоди Всеукраїнського дня родини 8 липня на Вічевому майдані відбулася мистецька програма «Хай сонцю і квітам всміхаються діти». Участь у мистецькій програмі взяли вихованці вокальної школи «Crystal Voice».

Вокальна школа добре знана у місті Івано-Франківську, адже її вихованці справді – таланти, а натхненниця і керівниця школи - Ірина Шабан робить все, щоб юні таланти розквітали і почували себе у школі, наче у родинному колі. Неодноразово юні виконавці школи беруть участь у заходах, які організовують міські заклади культури.

Тож і до Дня родини творчі працівники Центру культури і мистецтв вирішили запросити їх до участі у програмі. Діти справились на відмінно, подарувавши присутнім та перехожим у цей неспокійний і важкий час хвилинку справді родинного тепла у пісні.

«З родини йде життя людини» – говорить народна мудрість. І це справді так. Сім’я, родина, батьківщина – це єдині поняття. Людина до глибокої старості пов’язана з тією сім’єю, з якої вона вийшла, і все життя пов’язана із землею, де вона народилася і зросла. Переживаючи зараз нелегкі часи, захищаючи нашу державу, всі ми, українці, стали великою, міцною родиною, яка впевнено йде до перемоги.

Містяни та всі бажаючі перехожі мали також можливість долучитися до збору коштів на підтримку ЗСУ.

Захід відбувся стараннями творчих працівників Центру культури і мистецтв Івано-Франківської МТГ.

Поділіться цим дописом на: