МИСТЕЦЬКО-ПАТРІОТИЧНА ПРОГРАМА ЗА УЧАСТЮ ТВОРЧИХ КОЛЕКТИВІВ СІЛ БРАТКІВЦІ ТА ДРАГОМИРЧАНИ

МИСТЕЦЬКО-ПАТРІОТИЧНА ПРОГРАМА ЗА УЧАСТЮ ТВОРЧИХ КОЛЕКТИВІВ СІЛ БРАТКІВЦІ ТА ДРАГОМИРЧАНИ

Щотижня на літній естраді міського парку культури та відпочинку ім. Т. Шевченка відбуваються музично-патріотичні програми на підтримку Збройних сил України. 3 липня тут відбулася музично-патріотична програма за участю творчих колективів будинків культури сіл Братківці та Драгомирчани.

У виконанні творчих колективів зазначених вище будинків культури звучали патріотичні українські пісні – ті, які вже мають тривалу історію, і ті, які з’являються сьогодні як наслідок бажання підтримати воїнів та закарбувати цю трагічну сторінку нашої іторії для майбутніх поколінь. Участь у заході взяли наступні колективи: хор «Братчина», квартет «Братковецькі музики» та чоловічий вокальний дует Будинку культури с. Братківці; вокальний ансамбль «Драгомирчанка», вокалістки Вікторія Борищак та Соломія Дем’янів Будинку культури с. Драгомирчани.

На захід завітав міський голова Руслан Марцінків, подякував керівникам закладів культури та колективам за те, що тримають культурний фронт. А також нагородив вчителів міських шкіл, які сьогодні займаються волонтерством.

До програми також долучилася бібліотека-філія №14, підготувавши для діток цікаві книги та майстер-клас з виготовлення патріотичних листівок.

Під час заходу відбувався збір коштів на потреби для військових на передовій.

Відповідальні за проведення мистецької програми: директор БК с. Братківці А. Бідочко та директорка БК с. Драгомирчани С. Кукудяк.

Поділіться цим дописом на: