МОБІЛЬНИЙ ПАВІЛЬЙОН HOUSE OF EUROPE У ФРАНКІВСЬКУ

МОБІЛЬНИЙ ПАВІЛЬЙОН HOUSE OF EUROPE У ФРАНКІВСЬКУ

10 вересня 2021 року, на площі перед Івано-Франківською міською радою, відбулася прес-конференція та офіційне відкриття мобільного павільйону House of Europe.

Мобільний павільйон – це регіональне «представництво» House of Europe, яке мандрує українськими містами, щоб на кілька тижнів стати магнітом для місцевих жителів, тимчасовим центром культури, мистецтва та цікавих ідей.

Так, 10 вересня о 10.00 год відбулася прес-конференція щодо відкриття мобільного павільйону в Івано-Франківську, у якій взяли участь керівник програми House of Europe доктор Крістіан Дімер, менеджерка мобільного павільйону Ольга Кучмагра, керівник платформи «Тепле Місто» Ілларіон Павлюк, директор Департаменту культури Івано-Франківської міської ради Надія Загурська. Учасники прес-конференції розповіли про мобільний павільйон та його роль для містян та гостей Івано-Франківської міської територіальної громади. А вже ввечері о 18.00 год відбулося офіційне відкриття, яке розпочалося феєричним концертом відомого українського музичного етногурту «ДахаБраха». На відкриття павільйону завітав міський голова Руслан Марцінків.

З 10 вересня до 3 жовтня у павільйоні відбуватимуться кінопокази, майстер-класи, воркшопи, концерти, а також презентації грантових програм House of Europe. З програмою заходів та усіма подіями мобільного павільйону можна ознайомитися за посиланням на сторінках: «Тепле Місто» www.facebook.com/warmifua, «House of Europe» www.facebook.com/houseofeurope.org.ua, «House of Europe в Івано-Франківську» www.facebook.com/events/540613893812398/, а також на сторінці «Культурна мапа Івано-Франківська» www.facebook.com/KulturnaMapaIF.

Мобільний павільйон у нашому місті функціонує за організаційної підтримки платформи «Тепле Місто» та за сприяння Івано-Франківської міської ради.

Поділіться цим дописом на: