НА АЛЕЇ СЛАВИ ВІДКРИЛИ ПАМ'ЯТНИЙ ЗНАК МИХАЙЛУ МУЛИКУ

НА АЛЕЇ СЛАВИ ВІДКРИЛИ ПАМ'ЯТНИЙ ЗНАК МИХАЙЛУ МУЛИКУ

7 травня в рамках святкування Дня міста на Алеї слави відомих франківців відкрили пам’ятний знак Михайлу Мулику. Добрим словом згадали пам’ять знаного франківця, адже він втілював цілу епоху.

З вітальним словом на відкритті знаку виступили представники міської влади та громадськості, зокрема, міський голова Руслан Марцінків та народна депутатка України Оксана Савчук. Вони ще раз зосередили увагу на тому, що пам’ять про таких людей має завжди жити в наших серцях, адже за їхніми плечима – кропітка, невтомна щоденна боротьба за незалежність нашої крани та праця на благо її процвітання.

Михайло Мулик був громадським та військовим діячем, ветераном дивізії «Галичина», головою крайового братства дивізійників «Галичина», в'язнем радянських концтаборів, багатолітнім головою станиці Галицького братства колишніх вояків 1-ї української дивізії УНА та почесним громадянином міста Івано-Франківська.

12 липня 2020 року в рамках програми "Івано-Франківськ - місто Героїв" за ініціативи міського голови Руслана Марцінківа на фасаді будинку, де жив Михайло Мулик, було урочисто встановлено та освячено іменну пам'ятну дошку. Тепер же мешканці і гості нашого міста будуть мати можливість защораз згадувати його героїчний шлях, відвідуючи Алею слави відомих франківців.

Відповідальні за організацію заходу творчі працівнкии Центру культури і митецтв Івано-Франківської МТГ.

 

Поділіться цим дописом на: