НАГОРОДИЛИ ПЕРЕМОЖЦІВ КОНКУРСУ ЧИТЦІВ

НАГОРОДИЛИ ПЕРЕМОЖЦІВ КОНКУРСУ ЧИТЦІВ

23 травня в міському парку культури та відпочинку ім. Т. Шевченка відбулося чудове дитяче свято – «Барви дитинства» та представлення фільму про Івано-Франківськ «Легенди нашого міста очима дітей». В рамках свята також було нагороджено переможців конкурсу читців, приуроченого 207-й річниці від дня народження Т. Шевченка.

Як тільки тепліє на вулиці, літня естрада міського парку перетворюється на справжній мистецький верніаж. Щонеділі тут відбуваються чудові концерти за участю кращих колективів закладів культури Івано-Франківської МТГ.

23 травня тут було по-справжньому феєрично, адже увазі присутніх представили фільм про Івано-Франківськ «Легенди нашого міста очима дітей», а відтак стартувала розважальна програма для наймолодших франківців «Барви дитинства».

А розпочалося свято із нагородження переможців конкурсу читців, приуроченого 207-й річниці від дня народження Т. Шевченка, який відбувся ще у лютому. У зв’язку з карантинними обмеженнями нагородити переможців та учасників швидше можливості не було. Тож нагороження приурочили до 160-ї річниці перепоховання Кобзаря, яку вся Україна відзначала 22 травня.

Нагороджували учасників та переможців конкурсу міський голова Руслан Марцінків та директорка Департаменту культури, заслужена працівниця культури України Надія Загурська. Призери отримали грамоти, солодощі та цінні подарунки.

А відтак присутні мали можливість зануритися у драйвову, веселу атмосферу «Барв дитинства, яку підготували творчі працівники Муніципального Центру дозвілля. На присутніх очікували яскраві вокальні номери від юних солістів, танцювальні композиції від вихованців Івано-Франківської хореографічної школи та цікаві конкурси.

Поділіться цим дописом на: