НАГОРОДИЛИ ПЕРЕМОЖЦІВ КОНКУРСУ МАЛЮНКА "ПОРТРЕТ МАМИ"

НАГОРОДИЛИ ПЕРЕМОЖЦІВ КОНКУРСУ МАЛЮНКА "ПОРТРЕТ МАМИ"

9 травня до відзначення Дня матері нагородили переможців конкурсу дитячого малюнка "Портрет мами", проведеного Департаментом культури спільно з Центром сучасного мистецтва. Маленькі переможці та учасники конкурсу завітали на вручення разом зі своїми батьками.

За підсумками оцінювання компетентним жюрі конкурсних робіт, а їх було майже 150, було визначено трьох переможців у віковій категорії 6-11 років, а саме Хомей Анастасія – 1 місце, Кульчицька Олександра – 2 місце та Маслій Ярослав – 3 місце. У старшій віковій категорії 12-14 років перемогли Костіна Анна ­– 1 місце, Турко Христина – 2 місце та Єременко Юлія – 3 місце. Лауреати призових місць отримали грамоти та еко-торбинки з солодкими й корисними подарунками.

Також у двох вікових категоріях Центром сучасного мистецтва було додатково відзначено по три кращі роботи юних художників. Зокрема, у молодшій віковій категорії це  Викалюк Вероніка, Хомей Анастасія, Щерб’як Вікторія; у старшій –  Феношин Евеліна, Біліщук Вікторія та Гриців Іванка.

Результатом конкурсу малюнка стала виставка дитячих робіт, яка зібрала близько 100 експонатів. Дякуємо талановитим діткам та їхнім батькам, що долучились до нашого конкурсу!

Поділіться цим дописом на: