НАЙКРАЩА СОТНЯ В НЕБО ЙДЕ

НАЙКРАЩА СОТНЯ В НЕБО ЙДЕ

З нагоди відзначення Дня пам'яті Героїв Небесної Сотні з 19.02.2021 р. в бібліотеці-філії №27 с. Узин була розгорнена виставка вшанування тих, хто віддав своє життя на Майдані Гідності “Найкраща Сотня в небо йде”. А також спільно з Будинком культури с. Узин було проведено патріотичний захід.

Творчі працівники Будинку культури с. Узин та сільської бібліотеки з метою вшанування пам'яті загиблих учасників Революції Гідності організували патріотичний захід "Небесна сотня у вирій відлетіла". В пам’ять про Героїв Небесної Сотні звучали пісні: «Небесна Сотня", «Шумлять берези», а також були продекламовані вірші, присвячені подіям на майдані. Наприкінці заходу присутні хвилиною мовчання віддали шану загиблим. 

У заході взяли участь вихованці Будинку культури, а саме народного аматорського фольклорного колективу «Горицвіт» (керівник Марія Борковська).

Захід відбувся у приміщенні бібліотеки-філії №27 с. Узин, де також була розгорнена книжкова виставка  “Найкраща Сотня в небо йде”.  Відповідальні за проведення: завідувачка бібліотеки-філії №27 Тамара Прошак та художній керівник Будинку культури с. Узин Лілія Шовгенюк.

Поділіться цим дописом на: