НАЙКРАЩИЙ ПОДАРУНОК - КНИГА!

НАЙКРАЩИЙ ПОДАРУНОК - КНИГА!

14 лютого у світі відзначають Міжнародний день дарування книг. 12.02.2021 р. бібліотека-філія №12 с. Микитинці провела годину добра та любові “Найкращий подарунок - книга!”.
 
Мета Міжнародного дня дарування книг – надихнути людей по всьому світу не тільки подарувати книгу друзям, рідним, знайомим чи улюбленій бібліотеці, а поширювати любов до книг та читання. Тому бібліотекар-філії №12 (с. Микитинці, вул. Грицишина, 10) МЦБС Департаменту культури Івано-Франківської міської ради О. Вовк вирішила провести годину добра та любові “Найкращий подарунок - книга!”, присвячений цьому святу. Захід було проведено для учнів 1-Б класу Микитинецького ліцею, бо саме з такого юного віку варто прививати діткам любов до читання.
Даний захід для першокласників ліцею став першим знайомством з бібліотекою, тож зустріч пройшла яскраво та емоційно. Діти уважно слухали розповідь про важливість книг та з радістю ділились враженнями про прочитані казки.
В кінці заходу маленькі учні отримали в подарунок від бібліотеки цікаві книги, солодкі презенти та символічні сердечка. Користуючись нагодою, хочемо висловити щиру подяку всім, хто в різні роки долучався до благородної справи – дарування книжок, - і тим, хто сьогодні підтримує цю традицію.
Відповідальна за захід: Вовк О.М.

Поділіться цим дописом на: