НОВА КАЗКА ДЛЯ МАЛЕНЬКИХ ЧИТАЙЛИКІВ

НОВА КАЗКА ДЛЯ МАЛЕНЬКИХ ЧИТАЙЛИКІВ

Івано-Франківська казкарка Віталія Савченко знову подарувала маленьким читачам центральної міської бібліотеки для дітей нову казочку. На цей раз - про "наймолодшого вітерця", який шукав свого призначення у житті.

З огляду на карантин, бібліотеки зараз не можуть приймати відвідувачів. Але це - не завада для того, щоб відкривати чудові казкові світи для наймолодших читачів. Щоб і надалі зацікавлювати малечу читанням та книгою з початку року в Івано-Франківській міській центральній дитячій бібліотеці розпочалась тісна співпраця з місцевою казкаркою Віталією Савченко. Як наслідок, щотижня на сайті бібліотеки та на сторінці МЦБС у мережі Фейсбук піблікуються відео, в яких казкарка зачитує для малят свої казки. Вони добрі і повчальні,  розважають і звеселяють, вчать дітей бути добрими та співчутливими, робити гарні справи і бути вихованими.

Цьоготижнева казочка “Наймолодший вітерець” вчить дітей розумінню того, що все, що є у природі, потрібне і виконує добру справу. Головне - тільки відшукати своє призначення, прислухавшись до себе і до навколишнього світу. 

Поділіться цим дописом на: