НОВИНКИ ЖУРНАЛЬНОЇ СТОРІНКИ "ПРЕС-ПАРАД ДЛЯ ВАС"

НОВИНКИ ЖУРНАЛЬНОЇ СТОРІНКИ "ПРЕС-ПАРАД ДЛЯ ВАС"

Незважаючи на бурхливий розвиток нових інформаційних технологій, дитячі газети і журнали продовжують бути джерелом знань, порадниками і друзями.  На сторінках журналів діти завжди мають змогу знайти те, чого немає в підручниках.

Журнали тішать нас казками, оповіданнями, загадками, іграми, цікавими ідеями і саморобками, допомагають опанувати різні техніки рукоділля, розважають та підтримують. Вікторини, ігрові завдання з призами для тебе та подарунками для батьків, і ще багато цікавого та корисного – це все сучасний журнал.

03.08.2021 року працівники бібліотеки-філії №1 (вул. Вовчинецька, 206) Івано-Франківської МЦБС Департаменту культури міської ради в рамках спецпроєкту "ЛІТО+" ознайомлювали дітей з новинками журнальних сторінок "Прес-парад для вас".

Бібліотекарка ознайомила присутніх із цікавими журналами, зокрема: "Колосок" – розповідає про явища природи, рослини, тварини, про Землю та космос, цікаві мандрівки Україною та світом. Запросила  наших діток помандрувати разом із журналами: "Малятко", "Пізнайко", "Зернятко", "Граючись-вчимося", "Журавлик" тощо.

Поділіться цим дописом на: