НОВОРІЧНА ЯЛИНКА ЗАСЯЯЛА У МІКРОРАЙОНІ ПАСІЧНА

НОВОРІЧНА ЯЛИНКА ЗАСЯЯЛА У МІКРОРАЙОНІ ПАСІЧНА

В нашому місті склалася добра традиція відкривати новорічні ялинки у мікрорайонах. Так, 22 грудня в мікрорайоні Пасічна, на вулиці Галицька, 126 святковими вогнями засяяла ще одна новорічна красуня.

В народі цей день називають Анни, а в церковному календарі – це свято Непорочного Зачаття праведною Анною дочки Марії – Матері Ісуса Христа.

Святкування розпочалося з благословення о. Віталія, пароха церкви св. Дмитрія. На свято завітала заступниця міського голови Вікторія Дротянко та привітала всіх присутніх з прийдешніми святами. До привітань долучився й депутат міської ради Андрій Строїч.

Юні талановиті солісти вокальної студії "Rainbow music" (керівник Ірина Гаргат) виконували новорічні та різдвяні пісні, нагадуючи мешканцям мікрорайону про наближення свят. А конкурс на знання колядок та віншувань викликав захоплення у діток та дорослих і кожен хотів поділитися своїм особливим виконанням колядки. Щирі емоції, сміх та радість панували біля ялинки, а в кінці свята всі дітки отримали солодкі подарунки.

Захід відбувся за сприяння міського голови Руслана Марцінківа та директорки Департаменту культури Надії Загурської. Цікаву святкову програму підготували та провели працівники Народного дому «Княгинин».

Поділіться цим дописом на: