НОВОРІЧНА ЯЛИНКА ЗАСЯЯЛА В УЗИНІ

НОВОРІЧНА ЯЛИНКА ЗАСЯЯЛА В УЗИНІ

26 грудня центр села Узина заполонили мешканці села та його гості. На святковий захід з нагоди відкриття головної новорічної ялинки поспішали діти та дорослі. Їх чекала весела розважальна програма за участю Нового Року, Зимоньки і Тигра – символа 2022 Року.

Щиро привітали з прийдешнім 2022 Новим роком та Різдвяними святами усіх мешканців та гостей заступник міського голови Віталій Федорів, депутат Івано-Франківської міськради Роман Марцінків, староста Узинсько-Добровлянського старостинського округу Оксана Шалаута. Побажали здоров’я, гарного настрою, нових здобутків, миру, злагоди та щедрості. Отець Володимир побажав благословення Божого, Божої прихильності та опіки. А також Р. Марцінків пригостив діток і всіх присутніх солодощами.

До вітань долучилися і казкові персонажі. Звучали гарні пісні та мелодії, побажання щастя, здоров’я, добробуту, святкового настрою. А також водили хороводи, грали у веселі ігри та "падав дощ" для узинчан із цукерок.

Концертну програму присутнім подарували народний аматорський фольклорний колектив «Горицвіт», учні 3-х і 4-х класів Узинської гімназії під орудою вчителя музики Михайла Савки.

Новорічна ялинка засяяла вогнями під гучні оплески та радісні дитячі вигуки.

Відкриття головної ялинки села стало початком циклу заходів, що пройдуть в Узині до свята Нового року та Різдва Христового.

 

Поділіться цим дописом на: