НОВОРІЧНА КРАСУНЯ-ЯЛИНКА ЗАСЯЯЛА НА ЄВРОПЕЙСЬКІЙ ПЛОЩІ

НОВОРІЧНА КРАСУНЯ-ЯЛИНКА ЗАСЯЯЛА НА ЄВРОПЕЙСЬКІЙ ПЛОЩІ

Напередодні дня Святого Миколая саме час засвітити ще кілька новорічних красунь-ялинок. Одна з таких засяяла 16 грудня о 17.00 год на Європейській площі. Для дорослих і малих свято стало яскравим вогником у передчутті новорічного дива.

На захід завітали батьки зі своїми дітками та дідусі й бабусі зі своїми внуками, щоб подарувати малечі позитив. З вітальним словом до мешканців мікрорайону звернулися міський голова Руслан Марцінків та депутати міської ради Ігор Корсун і Олег Капустяк. У своїх виступах привітали з прийдешніми святами та побажали здійснення всього задуманого у новому році.

Талановиті солісти та колективи виконали чарівні пісні, нагадуючи гостям, що попереду нас чекає свято Миколая, Новий рік та Різдво Христове. А дітки, які прийшли на свято, потішили усіх віршиками про зиму і веселими танцями. Захід відбувся за сприяння міського голови Руслана Марцінківа та директорки Департаменту культури, заслуженої працівниці культури України Надії Загурської. Цікаву концертну програму підготували творчі працівники Народного дому «Княгинин».

Поділіться цим дописом на: