НОВОРІЧНІ ЯЛИНОЧКИ ЗАСЯЯЛИ У СЕЛАХ ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ГРОМАДИ

НОВОРІЧНІ ЯЛИНОЧКИ ЗАСЯЯЛИ У СЕЛАХ ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ГРОМАДИ

Цими чарівними зимовими днями, коли в кожному домі панувало передчуття дива від Святого Миколая, у селах Івано-Франківської міської територіальної громади урочисто відкрили новорічні ялинки, які стали окрасою на центральних площах.

Так, 17 грудня новорічні красуні засяяли у Драгомирчанах, Угорниках та Хриплині. Організатори заходу – творчі працівники Будинків культури та Народних домів підготували веселу концертну програму з танцями та співами для найменших учасників. До присутніх звернулися і поважні гості – заступники міського голови, депутати міської та районної рад, а також радники міського голови кожного села.

А вже 18 грудня на святкове дійство зібралися громади сіл Колодіївка, Радча, Підлужжя та Чукалівка. Ялинки засвітили після урочистих виступів представників влади. Гості свята отримали чудовий передноворічний настрій від виступів творчих колективів та солістів Будинків культури. А дітки вдосталь натанцювались під запальні новорічні пісні.

На саме свято Миколая Чудотворця, 19 грудня, відкриття ялиночок провели у Крихівцях, Чернієві, Микитинцях та Братківцях. Мешканців з прийдешніми святами привітали депутати обласної, районної та міської рад, заступники міського голови та радники міського голови кожного села. Дорослі й малі отримали гарну нагоду зарядитись позитивом та збагатитись позитивними зимовими емоціями. А пісенні виступи учасників святкових заходів супроводжувались драйвовими танцями довкола ялинок.

Біля кожної зимової ялиночки малеча отримала солодкі подаруночки від Святого Миколая, а їхні рідні зробили багато фото на згадку про чарівну зимову казку. Заходи відбулись за підтримки міського голови Руслана Марцінківа та директорки Департаменту культури, заслуженої працівниці культури України Надії Загурської.  

Поділіться цим дописом на: