ОГОЛОШЕНО ПРИЙОМ МАТЕРІАЛІВ НА ЗДОБУТТЯ ПРЕМІЇ ІМЕНІ ІВАНА ФРАНКА

ОГОЛОШЕНО ПРИЙОМ МАТЕРІАЛІВ НА ЗДОБУТТЯ ПРЕМІЇ ІМЕНІ ІВАНА ФРАНКА

Міська премія імені Івана Франка в галузі літератури і журналістики заснована Івано-Франківською міською радою на вшанування імені славетного українського письменника і громадського діяча Івана Франка та є найвищою в місті відзнакою, яку за поданням комісії присуджує виконавчий комітет міської ради. Лавреатів визначають у двох номінаціях: в галузі літератури і журналістики (література - 2 премії; журналістика - 1 премія).

Прийом документів стартує 1 березня 2024 р. Документи та твори (подання та З екземпляри творів) треба подати до 31 березня за адресою: 76018 м. Івано-Франківськ, вул. Дністровська, 28. Комісії з міської премії імені Івана Франка (каб 105), тел. 75-05-91. Електронна адреса: uprkult@ukr.net (з позначкою «Премія І. Франка»)

Висувати кандидатів на здобуття премії можуть колективи творчих спілок, організацій, об’єднань, товариств, навчальних закладів, видавництв, редакцій газет та журналів.

На здобуття премії висуваються твори, які оприлюднені протягом року, що передує висуненню, але не пізніше, як за два місяці до їх висунення на здобуття премії.

Положення конкурсу можна переглянути тут: http://culture.if.ua/page/polozhennia-2

Поділіться цим дописом на: