ОНЛАЙН-ВІКТОРИНА "ЩО ТИ ЗНАЄШ ПРО ШЕВЧЕНКА"

ОНЛАЙН-ВІКТОРИНА "ЩО ТИ ЗНАЄШ ПРО ШЕВЧЕНКА"

3 березня відбулося нагородження учасників онлайн-вікторини "Що ти знайєш про Шевченка", організованого творчими працівниками Будинку культури с. Радча. Вікторина приурочена 207 річниці від дня народження Т. Шевченка.

9 березня в Україні відзначатимуть день народження нашого славетного поета, художника, мислителя Тараса Григоровича Шевченка. З нагоди цієї дати 22 лютого на сторінці Будинку культури с. Радча в мережі Facebook була розміщена онлайн-вікторина, присвячена життю та творчості поета, під назвою "Що ти знаєш про Шевченка".

Вікторина тривала 10 днів і включала запитання, пов’язані з біографією Т. Г. Шевченка. Також пропонувалось відгадати назви творів, з яких було взято запропоновані рядки.

Загалом у вікторині взяли участь 67 людей. Переможцями за її результатами стали Анастасія Шимонівська та Савчин Богдан, які дали найбільшу кількість правильних відповідей.

Нагородження переможців онлайн-вікторини, які отримали грамоти та цінні подарунки - книги, - відбулось 3 березня у стінах Будинку культури с. Радча.

Наші щирі вітання переможцям та учасникам вікторини. Сподіваємося на подальшу плідну співпрацю!

Шевченкове слово завжди живе між нами, гнівне і ніжне, полум’яне та міцне. Перечитуймо, повертаймося до Кобзаря – і нам відкриється багато чого! Можливо, ціла вічність!

Поділіться цим дописом на: