ОНЛАЙН-ВИСТАВКА ТВОРЧИХ РОБІТ УЧНІВ ДИТЯЧОЇ ХУДОЖНЬОЇ ШКОЛИ

ОНЛАЙН-ВИСТАВКА ТВОРЧИХ РОБІТ УЧНІВ ДИТЯЧОЇ ХУДОЖНЬОЇ ШКОЛИ

26 лютого 2021 року у незвичному для такої події форматі, а саме у форматі відеоконференції на платформі Google meet, відбулося відкриття виставки композицій учнів дитячої художньої школи за мотивами творів класиків української літератури «Ну що б, здавалося, слова».

Дана платформа ось вже, майже, як на рік замінила учням художньої школи навчальні кабінети та майстерні, саме тут проводяться всі уроки дистанційно. Але виставку ще таким чином не відкривали. 

На відеозустріч  зібралося близько 40 присутніх - це учні, батьки та викладачі художньої школи. Разом переглянули експозицію, а це 33 роботи виконані в різних техніках образотворчого мистецтва, комп’ютерної графіки, витинанки. Поговорили з авторами про їхні художні твори, розпитали, де черпали натхнення, які емоції переповнювали при їх створенні.

Виступали викладачі і батьки учнів, ділилися своїми враженнями від виставки. В кінці всі дружно дякували один-одному та 12-ками у чаті оцінили роботи свої та своїх друзів.

І, справді, переглядаючи онлайн-виставку «Ну що б, здавалося, слова», серце б’ється і оживає, коли бачиш, як безсмерті слова поезій наших класиків звучать кольорами, оживають сюжетами та вражають творчим хистом та працьовитістю наших учнів дитячої художньої школи.

Поділіться цим дописом на: