ОСІННЯ КОМПОЗИЦІЯ ВІД УЧАСНИКІВ ГУРТКА «HAND MADE»

ОСІННЯ КОМПОЗИЦІЯ ВІД УЧАСНИКІВ ГУРТКА «HAND MADE»

Яскрава осіння пора навіває романтизм, поетичний і творчий настрій. Осінь може стати барвистою і веселою, якщо частіше проявляти фантазію. Крім золотого листя ця пора року дарує людям овочі незвичайної форми і забарвлень.

З метою розвитку дитячої творчої фантазії 28 жовтня о 16.00 год в Будинку культури села Вовчинець за адресою вул. Вовчинецька, 35 відбулося засідання творчого клубу рукодільників «Hand Made» під назвою – «Осіння композиція» . Головним героєм для творчості та креативу був гарбуз як головний господар городу в осінню пору року.

Чому б не зробити з гарбуза яку-небудь тваринку? Хоч звичайну, реально існуючу, хоч казкову – це можуть бути персонажі з різних казок та мультфільмів. А також сови і павичі, кури і овечки, лисички і зайці, гусениці, котики, собачки, гарбузові вази, якими можна прикрасити ваш сад.

Тож дитячим фантазіям не було меж. Зробили і хатинку, і гарбузових дівчаток, і лисичку, і лісовий пеньочок, і лісовичка, і гарбузові вазочки з осінніми лісовими дарами…

Захопились творчою роботою аж до самого вечора. Надворі стемніло і всі присутні з масою позитивних емоцій та вражень попрощавшись зі своїми казковими героями, пішли по своїх домівках. Але ненадовго! До наступної зустрічі!

 

Поділіться цим дописом на: