ПЕРШЕ ЗНАЙОМСТВО З БІБЛІОТЕКОЮ

ПЕРШЕ ЗНАЙОМСТВО З БІБЛІОТЕКОЮ

Знайомство з бібліотекою - це завжди особливий день у житті кожної дитини. І особливий день для кожної бібліотеки - адже вона відкриває свої двері для свого нового читача. 2 червня у бібліотеці-філії №1 (вул. Вовчинецька, 206) був саме такий день - у гості до книгозбірні завітали юні читачі ліцею №10.

Щоб ближче познайомитись з бібліотекою та її найбільшим багатством - книгами, у гості до неї завітали учні 3-Г класу ліцею №10 під орудою класного керівника Шибістої Наталії Михайлівної. Бібліотекарі провели для своїх гостей цікаву екскурсію, під час якої розповіли що таке бібліотека, скільки книг зберігається тут та які з них - для дітей. Також майбутні читачі книгозбірні познайомилися з правилами користування бібліотекою. Юні книголюби з цікавістю розглядали красиві нові книги з серій «Великі казкарі світу», «Про принців і принцес» та інші.

Спочатку діти оглянули абонемент, а відтак відвідали читальний зал, де їх увазі були надані різноманітні дитячі журнали, енциклопедії, ілюстровані довідники для молодших школярів. Ліцеїсти залюбки поринули в захоплюючий світ дитячої літератури, де познайомилися із чудовими персонажами. Найбільше школярам сподобалося відповідати на запитання вікторини "Відгадай казкового героя", вони з цікавістю відгадували загадки, які загадувала бібліотекарка.

Також всі діти, що побували на екскурсії, мали змогу записатися до бібліотеки.

 

Поділіться цим дописом на: