ПЕРШИЙ ФЕСТИВАЛЬНИЙ ДЕНЬ "КОЛЯДИ НА МАЙЗЛЯХ"

ПЕРШИЙ ФЕСТИВАЛЬНИЙ ДЕНЬ "КОЛЯДИ НА МАЙЗЛЯХ"

Перший фестивальний день XIV Міжнародного різдвяного фестивалю "Коляда на Майзлях" подарував франківцям багато позитивних емоцій та прекрасних українських колядок. З колядницькою прославою новонародженого Сина Божого виступали творчі колективи франківської громади, а також гості з Рогатинщини та Косівщини.

Так, чудові українські колядки пролунали у виконанні молодіжного хору “Осанна”, дитячого хору “Божі ангелята” та камерного хору “Cantemus” церкви Царя Христа монастиря чину оо.Василіян, народного аматорського хору «Яворина» Народного дому с. Хриплин, вокального ансамблю “Дивосвіт” Центру дитячої та юнацької творчості (м. Рогатин), народного аматорського чоловічого вокального ансамблю “Кришталь” (с.Баня Березів Косівського району), народного аматорського хору “Братчина” Будинку культури с. Братківці та академічного камерного оркестру “HARMONIA NOBILE” Івано- Франківської обласної філармонії ім.Іри Маланюк.

Цьогорічний фестиваль має патріотичний характер, тож у колядках, окрім прослави Божої, червоною ниткою вплітається любов до рідної землі та молитва про Перемогу над ворогом. І вже те, що сам фестиваль у ці непрості часи таки відбувається, є свідченням нашої перемоги над темнотою, незламності духа та віри.

Христос народився! Славімо Його!

Поділіться цим дописом на: