ПІДСУМКОВА КОЛЕГІЯ ДЕПАРТАМЕНТУ КУЛЬТУРИ

ПІДСУМКОВА КОЛЕГІЯ ДЕПАРТАМЕНТУ КУЛЬТУРИ

6 квітня 2021 року відбулось засідання підсумкової колегії Департаменту культури Івано-Франківської міської ради. З огляду на карантинні обмеження засідання пройшло у режимі "онлайн".

Щороку працівники закладів культури та всі охочі мають можливість взяти участь у підсумковій колегії Департаменту культури, на якій представляються результати роботи закладів культури у попередньому році та затверджується план заходів на рік наступний. На жаль, з огляду на те, що Івано-Франківськ перебуває у "червоній" зоні, можливості провести колегію наживо не було, тож вона відбулась на платформі Google Meet у режимі "онлайн".

Директорка Департаменту культури Івано-Франківської міської ради, голова колегії Надія Загурська доповіла про підсумки діяльності закладів та установ культури міста Івано-Франківська за 2020 рік, відзначивши, що, не зважаючи на неймовірно складний рік і його виклики, працівники закладів культури доклали максимум зусиль, щоб культурне життя міста залишалося цікавим і яскравим.

Співдоповідачами виступили Марія Корпанюк, директор Міського Народного дому, Марія Воробчак, завідувачка бібліотеки-філії №1 та Наталія Ліктей, завідувачка бібліотеки-філії №4 Івано-Франківської МЦБС. Співдоповідачі у своїх доповідях розповіли про життя даних закладів культури у 2020 році. 

Наприкінці засідання увазі присутніх була представлена постанова колегії.

Поділіться цим дописом на: