ПИСАНКОВА ІНСТАЛЯЦІЯ В ЦЕНТРІ МІСТА

ПИСАНКОВА ІНСТАЛЯЦІЯ В ЦЕНТРІ МІСТА

26 квітня на франківській Стометрівці з ініціативи Департаменту культури Івано-Франківської міської ради з'явилася чудова писанкова інсталяція "Великоднє диво". Працівники закладів культури та освіти розвісили на деревах близько 4 тисяч писанок та крашанок.

Карантинні обмеження вносять свої корективи не тільки в наші будні, а й у свята. Щоб створити особливий великодній настрій франківцям та додати нашому місту барвистості, Департамент культури зініціював створення у центрі міста писанкової інсталяції.

Цю ідею натхненно підхопили освітяни, тож впродовж двох місяців працівники закладів культури та освіти Івано-Франківської МТГ видували, малювали та прикрашали курячі яйця, перетворюючи їх у барвисті писанки та крашанки.

Таким чином вдалось підготувати понад 4 тисячі крашанок, які зграбно примостилися на вітах декоративних кленів, що ростуть уздовж франківської Стометрівки. 

Прикрашали дерева дружньою культурно-освітянською компанією. Долучилися до створення інсталяції і міський голова Руслан Марцінків, директорка Департаменту культури Надія Загурська, департаменту освіти Ігор Максимчук та депутати міської ради.

Тепер кожен перехожий може полюбуватися писанковою барвистістю, а ще - зробити незабутню світлину на фоні "Великоднього дива".

Поділіться цим дописом на: