ПІСЕННІ ПЕРЕЛИВИ НА "МЕЛОДІЯХ ПАРКУ"

ПІСЕННІ ПЕРЕЛИВИ НА "МЕЛОДІЯХ ПАРКУ"

13 червня 2021 року на літній естраді міського парку культури та відпочинку ім. Т. Шевченка відбувся ще один феєричний концерт у рамках VIII фестивалю мистецтв "Мелодії парку". Своїм творчим доробком з мешканцями та гостями міста ділились творчі колективи Будинку культури с. Драгомирчани та Народного дому «Княгинин».

Щонеділі на літній естраді парку франківці мають можливість насолоджуватися творчістю найкращих колективів закладів культури Івано-Франківської міської територіальної громади. Концерти відбуваються у рамках міського фестивалю мистецтв «Мелодії парку», який цьогоріч стартував уже увосьме.

У неділю свій творчий набуток представляли колективи та солісти двох закладів культури, а саме Бдинку культури с. Драгомирчани та Народного дому «Княгинин». У їхньому виконанні прозвучали українські пісні, які подарували присутнім незабутні хвилини справжнього єднання з українською піснею.

Зі словами захоплення та подяки за творчу працю до глядачів та виступаючих звернувся міський голова Руслан Марцінків та голова Івано-Франківської районної ради  Василь Попович. Також, керівники закладів отримали подяки директора Департаменту культури міської ради за участь у фестивалі. Всі жінки, які виступали на сцені, отримали в подарунок квіти від міського голови.

Захід відбувся за сприяння міського голови та Департаменту культури Івано-Франківської міської ради (директор, заслужений працівник культури України - Надія Загурська). А після концерту на всіх присутніх очікував перегляд фільму "Гуцулка Ксеня".

Поділіться цим дописом на: