"ПО ТОЙ БІК ЕФІРУ" – ЕКСКУРСІЯ НА РАДІО "ДЗВОНИ"

"ПО ТОЙ БІК ЕФІРУ" – ЕКСКУРСІЯ НА РАДІО "ДЗВОНИ"

Щорічно в Україні 16 листопада відзначають своє професійне свято медіамовники – люди, завдяки яким ми завжди «на хвилі» і в курсі останніх важливих подій. Ще з 1994 р. на державному рівні офіційно запроваджено День працівників радіо, телебачення та зв’язку.

З такої нагоди 16 листопада 2021 р. о 13.00 год відбулася екскурсія "По той бік ефіру". Вихованці гуртка художнього читання "Скарбниця Слова" та театрального гуртка "Золоті оплески" разом із керівником колективів, директором Будинку культури Оксаною Карпаш відвідали радіокомпанію "Дзвони". Тут молодь не тільки прослухала цікаву екскурсію, яку провів отець Ігор Тузик, але й кожен  спробував себе в якості ведучих радіоефіру.

До слова, радіо «Дзвони», засноване у м. Івано-Франківську в 1996р., є християнською радіостанцією, спрямованою на розповсюдження і актуалізацію духовного й національного аспекту України. Тому така екскурсія стала досить пізнавальною і подарувала новий досвід та безліч позитивних вражень учасникам клубу зустрічей з цікавими людьми "Рандеву".

Поділіться цим дописом на: