ПОЕТИЧНИЙ ВЕРНІСАЖ У БІБЛІОТЕЦІ

ПОЕТИЧНИЙ ВЕРНІСАЖ У БІБЛІОТЕЦІ

І як сказала Ліна Василівна:

«… Бо пам’ятайте, що на цій планеті,

відколи сотворив її пан Бог,

ще не було епохи для поетів,

але були поети для епох!»

Поезія входить в наше життя з дитинства і залишаться з нами до кінця. Кожний знаходить в ній щось своє, близьке і зрозуміле. І духовно бідною залишається та людина, якій байдуже поетичне слово. Бо жити без любові до віршів, це як мешкати в оселі, де немає дверей і вікон, як жити в світі, в якому немає сонячного світла.

З нагоди Всесвітнього дня поезії, яке відзначається щороку 21 березня (в день весняного рівнодення), в цей же день в стінах читального залу Центральної бібліотеки (вул. П. Орлика, 5) Департаменту культури міської ради відбувся поетичний вернісаж “Хай світле поетичне слово торкнеться кожної душі” присвячений відзначенню Всесвітнього дня поезії.

Цьогоріч, вже традиційно, на захід завітали учасники територіального центру обслуговування, люди, які є справжніми поціновувачами високого поетичного слова. Справжню душевну насолоду подарувала запрошена гостя, уродженка Нікополя, Білякова Наталія Федорівна, яка, без сумніву, стала родзинкою зустрічі. Талановита поетеса декламувала власні вірші на різноманітну тематику і неабияк зачарувала своєю щирістю та відкритістю всіх присутніх.

До уваги присутніх було презентовано соціальний відеопроєкт "Ліна Костенко: відповідь кожному", який трепетно торкнувся струн душі кожного гостя заходу. З великим задоволенням запрошені гості слухали поезію із власного творчого доробку бібліотекарів читального залу Оксани Дубовської та Зоряна Петрик.

Поетичний вернісаж модерувала бібліотекарка читального залу Зоряна Петрик.

Поділіться цим дописом на: