ПОКАЗОВИЙ ЗАХІД, ПРИУРОЧЕНИЙ 300-РІЧЧЮ СКОВОРОДИ

ПОКАЗОВИЙ ЗАХІД, ПРИУРОЧЕНИЙ 300-РІЧЧЮ СКОВОРОДИ

1 грудня у читальному залі Івано-Франківської центральної міської бібліотеки відбувся черговий показовий захід. На цей раз говорили про постать відомого українця, непересічної особистості, філософа, поета, педагога, богослова Григорія Сковороди, 300 років від дня народження якого відзначаємо цьогоріч.

Працівники читального залу повели присутніх дивовижними життєвими шляхами Сковороди, запросили зазирнути у дитинство та юність, а також окреслили становлення особливого світогляду, який дивує і підкорює багатьох навіть через століття. Присутні також мали можливість ближче познайомитись з думками філософа та насолодитися його непересічними творами, продекламованими талановитими учнями ліцею #4.

Було представлено і цікаву виставку книг, з яких можна дізнатись багато інформації як про самого "мандрівного мислителя", так і познайомитись з його працями.

На жаль, повітряна тривога несподівано змусила дещо змінити плани і захід довелося скоротити, однак це не завадило зачерпнути глибини і неймовірної сковородинської мудрості.

Поділіться цим дописом на: