ПОКАЗОВИЙ ЗАХІД У БІБЛІОТЕЦІ-ФІЛІЇ №1

ПОКАЗОВИЙ ЗАХІД У БІБЛІОТЕЦІ-ФІЛІЇ №1

Івано-Франківська міська централізована бібліотечна система цьогоріч вирішила відновити практивку проведення показових заходів. Перший захід відбувся у суботу, 5 листопада, у бібліотеці-філії №1 під назвою "Мовознавчий вернісаж "Рідна мова - давня і дорога".  Приурочений захід до Дня української писемності та мови.

До участі у дійстві було залучено юних читачів бібліотеки, які провели екскурс в історію української мови, відобразивши непростий шлях її становлення від найдавніших часів і до сьогодення. А також подарували присутнім пісні про мову, вишиванку та любов до України.

Наша мова - одна з наймилозвучніших і найкрасивіших мов світу. Для українського народу мова завжди була одним з найцінніших скарбів. В умовах численних окупацій іноземними загарбниками, зберегти її означало зберегти націю, зберегти нашу українську самобутність. Українська мова пройшла тернистий шлях становлення й розвитку. Та, незважаючи ні на які утиски й заборони, вона зуміла вистояти й далі розвиватися завдяки багатьом сподвижникам і патріотам різних поколінь.

На показовий захід завітали завідувачки бібліотек-філій, а по завершенню дійства відбулося його обговорення. Адже головне завдання подібних заходів – поділитися і перейняти цінний досвід у колег.

Поділіться цим дописом на: