ПРАЦІВНИКИ КУЛЬТУРИ АКТИВНО ДОЛУЧИЛИСЬ ДО ЗАГАЛЬНОМІСЬКОЇ ТОЛОКИ

ПРАЦІВНИКИ КУЛЬТУРИ АКТИВНО ДОЛУЧИЛИСЬ ДО ЗАГАЛЬНОМІСЬКОЇ ТОЛОКИ

17 квітня в місті Івано-Франківську відбулася загальноміська толока. Працівники закладів культури активно долучились до толоки - і в місті, і на територіях своїх закладів.

Щорічно перед великодніми святами в Івано-Франківську відбувається загальноміська толока. Працівники різних сфер діяльності, а також всі охочі містяни мають можливість долучитися до суспільно корисного діла і зробити перед святами наше місто охайнішим. Щороку активно до толоки долучаються і працівники сфери культури.

Зокрема, цьогоріч працівники культури прибирали на Набережній ім. Стефаника, у мікрорайоні "Каскад", на території Департаменту культури, що за адресою вул. Дністровська, 28 та кожен біля своїх закладів культури. Роботи було багато, але спільна праця на користь громади, як правило, додає хорошого настрою і особливого піднесеного відчуття, що зроблено добру справу.

Заохочуємо всіх мешканців нашого міста та гостей, а особливо відпочивальників на лоні природи - оберігайте красу, що довкола нас, і не змушуйте її страждати через свою байдужість. Коли не смітимо - бережемо довкілля, а воно, в свою чергу, береже нас!

Поділіться цим дописом на: