ПРАЦІВНИКИ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ ВІДСВЯТКУВАЛИ ПРОФЕСІЙНЕ СВЯТО

ПРАЦІВНИКИ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ ВІДСВЯТКУВАЛИ ПРОФЕСІЙНЕ СВЯТО

7 грудня в Україні своє професійне свято відзначають працівники місцевого самоврядування. З нагоди свята у залі міської ради відбулися урочистості.

З професійним святом своїх колег привітали міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків, народна депутатка Оксана Савчук, секретар міської ради Віктор Синишин, заступники міського голови та інші. Грамотами виконавчого комітету, подяками міського голови, районної ради, народної депутатки та профспілки за плідну і сумлінну працю були відзначені працівники структорних підрозділів міської ради. Серед них і дві працівниці департаменту культури – головні спеціалістки Леся Кобута та Олександра Туєшин.

Неперевершену атмосферу свята створили виступи гуртів «Будьмо», «П‘ятий океан», солістки Центру культури і мистецтв Ірини Пасічник та саксофоніста Андрія Асмоловського. Також у програмі заходу була проведена цікава лотерея та розіграші подарунків від керівництва для структурних підрозділів. Поряд з іншими пощастило і Департаменту культури міської ради (директор, заслужений працівник культури України - Надія Загурська) виграти подарунок від секретаря міської ради Віктора Синишина.

Концертно-розважальну програму підготували творчі працівники Центру культури та мистецтв Івано-Франківської МТГ.

Поділіться цим дописом на: