ПРЕЗЕНТАЦІЯ НОВОЇ КНИГИ СВІТЛАНИ ТКАЧУК У ТИСМЕНИЧАНАХ

ПРЕЗЕНТАЦІЯ НОВОЇ КНИГИ СВІТЛАНИ ТКАЧУК У ТИСМЕНИЧАНАХ

5 вересня у бібліотеці-філії №22 с. Тисменичани Івано-Франківської МЦБС відбулося знакове для села дійство, а саме - презентація нової книги місцевої поетеси Світлани Ткачук "Мозаїка у стилі вітражів". Книга побачила світ нещодавно у франківському видавництві "Місто-НВ" за сприяння міської ради.

Світлана Ткачук вже неодноразово презентувала своє нове надбання увазі читачів, зокрема у бібліотеках Івано-Франківська та Надвірної. Та представлення своєї творчості для, так би мовити, рідної аудиторії - справа особливо відповідальна і трепетна.

На презентацію завітали педагоги - колеги пані Світлани, а також читачі бібліотеки та небайдужі до творчості мешканці Тисменичан.

Розпочалась презентація з фотопрезентації творчого життя поетеси, а відтак винуватиця зустрічі розказала як народилася книга, які твори до неї увійшли та загалом про те, як працювалось над виданням. Також присутні мали приємність поспілкуватись зі своєю відомою талановитою краянкою та поринути у вишуканий світ її поетичного слова та переглянути відеопоезію, яка з'явилася в наслідок творчої співпраці пані Світлани та журналістки Світлани Гаєвської.

Підготувала та провела захід завідувачка бібліотеки-філії №22 Г. Кушнірчук.

Поділіться цим дописом на: