ПРОЄКТ "БІБЛІОТЕКА У ДВОРАХ"

ПРОЄКТ "БІБЛІОТЕКА У ДВОРАХ"

На початку літа міська бібліотека започаткувала унікальний проєкт «Бібліотека у дворах». Мета проєкту – бути ближче до мешканців громади, популяризувати книгу та підтримувати патріотичний дух українства.

В рамках проєкту кожного дня працівники котроїсь із 30 міських бібліотек виходять за межі своїх закладів, щоб поспілкуватися з мешканцями різних мікрорайонів міста. Так само і в селах громади – бібліотекарі організовують надзвичайно цікаві заходи просто неба для своїх односельчан.

Форма і тематика таких заходів найрізноманітніша – від патріотичного спрямуваня - і до цікавих розвиваючих ігор, від книжкових виставок – і до захопливих вікторин та майстер-класів. Місця, де відбуваються заходи – парки, сквери, двори, дитячі майданчики, майданчики біля бібліотек і навіть річка!

Ідея започаткувати подібний проєкт належить директорці Департаменту культури Івано-Франківської міської ради, заслуженій працівниці культури України Надії Загурській. Ідея сприйнялась напрочуд добре і за два місяці в рамках проєкту «Бібліотека у дворах» проведно вже близько 200 заходів.

Запрошуємо мешканців Івано-Франківської громади активно долучатись до проєкту, а також обов’язково приводити діток. Адже цікаве, пізнавальне та розвиваюче дозвілля сьогодні діткам потрібне, як ніколи.

Щоб детальніше дізнатися де саме і коли буде відбуватися щось цікаве, приходьте до бібліотек у своїх мікрорайонах – бібліотекарі залюбки поділяться з вами і запросять до участі у проєкті.

Поділіться цим дописом на: