ПРОЄКТ "КІНО ЗАРАДИ ПЕРЕМОГИ"

ПРОЄКТ "КІНО ЗАРАДИ ПЕРЕМОГИ"

Заклади культури нашої громади долучились до проєкту Державного агенства України з питань кіно «Кіно заради Перемоги». До кінця жовтня триває загальнонаціогнальний тур, який передбачає можливість представити у різних куточках України кращі українські фільми.

Департамент культури Івано-Франківської міської ради відгукнувся на цю ідею, радо підтримавши організацію кінопоказів у закладах культури Івано-Франківської міської територіальної громади. Відповідно, кінопокази запропонованих держагенством фільмів були організовані в ряді закладів та установ.

Таким чином, франківці мали можливість переглянути фільми «Іван сила», «Крути 1918», «Гуцулка Ксеня», «Заборонений» та інші. Ці кінострічки особливо зачіпають і не залишають байдужими, а можливість обговорити їх після перегляду учасниками заходу додає ще більше яскравих штрихів.

До кінопоказів працівники залучали мешканців громади, особливо дітей та молодь, а також внутрішньопереміщених осіб та, при можливості, учасників бойових дій. Всього таких заходів уже відбулося більше десятка – і в народних домах, і в будинках культури, і у бібліотеках.

Проєкт триває до кінця місяця, тож франківці матимуть можливість насолодитися ще кількома кіносеансами.

Поділіться цим дописом на: