РІЗДВЯНІ МАЙСТЕРКИ «ЗИМА МАНДРУЄ - СВЯТА ДАРУЄ»

РІЗДВЯНІ МАЙСТЕРКИ «ЗИМА МАНДРУЄ - СВЯТА ДАРУЄ»

4 січня на прибудинковій території бібліотеки-філії №14 (вул. Довженка, 12) МЦБС Департаменту культури Івано-Франківської міської ради  проводились різдвяні майстерки  циклу "Зима мандрує - свята дарує" - "Подарунковий сувенір".

Подарунки… Їх люблять  напевно всі. А якщо  подарувати близькій людині невеликий презент, то для такого подарунка можна змайструвати й маленьку коробочку. Саме такий креативний подарунковий сувенір могли виготовити всі бажаючі.

Отже для того, щоб зробити  коробочку для подарунків  нам знадобляться: будь-який аркуш картону або паперу, ножиці або канцелярській ніж, за допомогою яких ми будемо формувати потрібну нам конструкцію коробки, звичайна лінійка середньої довжини, олівець для створення шаблону.

Спочатку створюємо шаблон, за допомогою якого будемо вирізати заготовку для коробки. Роздруковуємо  чи малюємо власними руками  та вирізаємо  заготовку. Пунктирні лінії використовуємо для створення вигинів, прикрашаємо на свій смак. Потім треба покласти всередину подарунок та зібрати усю конструкцію.

А як дарувати і як приймати подарунки бібліотекарі радять прочитати у новорічному номері журналу "Джміль" за 2021 рік. Тема номера “ Подарунки”.

Відповідальна за проведення Засєдко Р. О.

 

Поділіться цим дописом на: