РОЗВАЖАЛЬНА ПРОГРАМА ДЛЯ ДІТЕЙ У ХРИПЛИНІ

РОЗВАЖАЛЬНА ПРОГРАМА ДЛЯ ДІТЕЙ У ХРИПЛИНІ

6 червня на подвір'ї Народного дому с. Хриплин було гучно і весело, адже тут відбувалася чудова святкова програма "Веселковий дивосвіт" з нагоди відзначення Міжнародного дня захисту дітей.

Учасники дитячого хорового колективу "Перлинки" (кер. Т.Веремчук) та маленькі солісти Народного дому подарували присутнім пісні радості, миру, дружби та щастя. Запальні танці та флешмоб підготували учасники студії сучасної хореографії "My dance" дитячо-юнацького клубу "Веселка" Міського центру дозвілля для дітей та юнацтва за місцем проживання (керівник гуртка – М.Барзікова).

Також усі діти мали можливість розважитися та цікаво провести час на кількох локаціях, а саме - малюнок на асфальті, творча майстерня від бібліотеки-філії №13 МЦБС (завідувачка – О.Бабій), захоплююча атракція "Влучний ствольщик" від Івано-Франківської міської аварійно-рятувальної служби (директор – О.Бевський, керівник локації – А.Сем'янчук) та ігрова локація (керівник – директор НД Н.Левчук).

Та найочікуванішим подарунком для дітей стало частування морозивом від підприємців села: Яковишин Наталії, Гнатушко Галини, Короля Назара, Горейко Світлани та Перевізник Марії.

На завершення заходу до усіх глядачів звернулися радник міського голови Роман Соколик та депутатка Івано-Франківської міської ради, директорка Хриплинської гімназії Галина Куницька.  Вони привітали дітей зі святом, побажали усім міцного здоров'я та вдалих літніх канікул.

Захід підготували та провели творчі працівники НД с.Хриплин.

Поділіться цим дописом на: