"САДОК ВИШНЕВИЙ" ОЧИМА ЮНИХ ХУДОЖНИКІВ

"САДОК ВИШНЕВИЙ" ОЧИМА ЮНИХ ХУДОЖНИКІВ

Оригінальним чином вирішили відсвяткувати 207 річницю від дня народження Т. Шевченка в Івано-Франківській дитячій художній школі - стараннями викладачів навчального закладу було змонтовано мультфільм "Садок вишневий".

«Садок вишневий» - це рок-н-рольний мультфільм, створений викладачами та учнями дитячої художньої школи. Ідея належить викладачеві Василю Стефанишину, його стараннями було здійснено дизайн та монтаж мультфільму. В якості музичного супроводу вирішили використати композицію рок-гурту «Мертвий півень»  (дозвіл на використання пісні отримали в учасників гурту).

Для мультфільму використали роботи учнів художньої школи, які навчаються у групах  ОМ-А, Б, В, Г у класах викладачів Василя Стефанишина, Оксани Чолій та Христини Биканової.

Дистанційно, під час онлайн-уроків учні малювали сюжети та героїв за мотивами відомого всім вірша Тараса Григоровича Шевченка "Садок вишневий коло хати". У відео представлено роботи, у яких учні на сучасний манер обіграли тематику Шевченкового твору, а саме - плугатарі там зображені на тракторах, матері навчають онлайн по телефону, а дочка на вечерю подає піцу.

Отакий креативний «Садок вишневий коло хати 21 століття» зринув в уяві юних франківських художників. 

Поділіться цим дописом на: