ЩАСЛИВА РОДИНА - ЩАСЛИВА УКРАЇНА

ЩАСЛИВА РОДИНА - ЩАСЛИВА  УКРАЇНА

Не менш важливим святом ніж День матері для всіх українців є Міжнародний день сім'ї. Тож до відзначення Міжнародного дня сім'ї в селах Івано-Франківської міської територіальної громади було проведено ряд культурно-мистецьких заходів.

20 вересня 1993 року відповідно до резолюції Генеральної Асамблеї ООН було запроваджено Міжнародний день сім'ї, який відзначається щороку 15 травня. Запровадження свята було викликано стурбованістю світової спільноти сучасним становищем родини та її значенням у процесі виховання покоління, що підростає.

З сім'ї починається життя людини, тут відбувається формування її як громадянина. Вона є джерелом любові, поваги, солідарності та прихильності того, на чому будується будь-яке цивілізоване суспільство, без чого не може існувати людина.

З нагоди Міжнародного дня сім'ї у Народному домі с.Микитинці в рамках роботи любительського літературного клубу «Кришталеві джерела» відбулася бесіда «Сім'я, звичаї та традиції». В Будинку культури с.Чукалівка пройшла благодійна поетично-пісенна програма в підтримку Збройних Сил України з нагоди відзначення Дня матері та Міжнародного дня сім’ї. Також творчими працівниками Будинку культури с.Узин, с.Колодіївка, с.Черніїв та с.Березівка проведено культурно-мистецькі заходи до Дня матері та Міжнародного дня сім'ї. А в Народному домі с.Угорники до Міжнародного дня сім’ї було проведено майстер-клас з виготовлення іграшок для лялькового театру в рамках зустрічі «Клубу молодих мам».

Сім’я — це найдорожче, що ми маємо в житті. І ми повинні пам'ятати про це та цінувати і берегти найближчих та найдорожчих нам людей.

Поділіться цим дописом на: