ШЕВЧЕНКІВСЬКІ ЧИТАННЯ НА ВУЛИЦІ ШЕВЧЕНКА

ШЕВЧЕНКІВСЬКІ ЧИТАННЯ НА ВУЛИЦІ ШЕВЧЕНКА

9 березня на вулиці, біля будинку Центру культури і мистецтв Івано-Франківської міської територіальної громади, відбулися Шевченківські читання. У читаннях могли взяти участь усі бажаючі.

Тарас Григорович Шевченко – неперевершений світоч української культури, геніальний поет, художник, мислитель, відомий не лише в Україні, але й у всьому світі. Він піднісся до вершин людського духу, вселюдської любові, бо був великим патріотом України, заповідав нам любити свій народ, плекати свою культуру.

Щоб іще раз усім нагадати про геніальність Кобзаря та з метою вшанування 207 річниці від дня народження Тараса Григоровича 9 березня творчі працівники Центру культури і мистецтв долучилися до флешмобу Шевченківських читань і організували читання творів Тараса Гргоровича Шевченка на вулиці Шевченка, біля будинку Центру культури і мистецтв.

Улюблені вірші з "Кобзаря" декламували творчі працівники Центру культури і мистецтв, а також до читань могли долучитися всі охочі, хто проходив у цей час вулицею або знав про захід заздалегідь. Також звучали пісенні композиції на вірші Шевченка в аудіозаписі.

Читання організовані з дотриманням всіх карантинних норм. 

Поділіться цим дописом на: