СПОВІДЬ НА ВЕРВИЦІ ОЛЬГИ ДЕРКАЧОВОЇ

СПОВІДЬ НА ВЕРВИЦІ ОЛЬГИ ДЕРКАЧОВОЇ

6 березня у читальному залі Міської центральної бібліотеки Івано-Франківської централізованої бібліотечної системи Департаменту культури Івано-Франківської міської ради мала місце надзвичайно гарна і зворушлива подія - відома українська письменниця Ольга Деркачова представила увазі читачів бібліотеки свою нову книгу "Сповідь на вервиці".

Попри те, що це вже четверта презентація цієї книги в Івано-Франківську, у залі не було де яблуку впасти. І не дивно - адже творча розмова видалася настільки щирою і зворушливою, що зачепила кожного з присутніх.

Письменниця поділилася багатьма сокровенними моментами з власного життя, розповіла як з'явилася ідея видати книгу поезій і чому саме таку назву обрала для неї. А ще чи не кожному забриніло наскрізне переживання воєнного лихоліття, яке червоною ниткою проходить сторінками книги, адже Ольга Деркачова, як і багато нинішніх українських жінок, чекає з війни чоловіка.

Звісно, було багато хорошої, глибокої поезії, багато хороших слів на адресу авторки, багато світлих вражень, які здатна викликати тільки щирість і високе поетичне слово.

Захопливі відгуки про творчість пані Ольги висловили і присутні знані письменники, зокрема Василь Добрянський та Анна Данилюк.

Організували захід працівники абонементу ЦМБ.

Поділіться цим дописом на: