СВЯТКОВІ ЗАХОДИ ДО ДНЯ МІСТА У ПАЛАЦІ ПОТОЦЬКИХ

СВЯТКОВІ ЗАХОДИ ДО ДНЯ МІСТА У ПАЛАЦІ ПОТОЦЬКИХ

З нагоди 359-ї річниці від дня народження Івано-Франківська у Палаці Потоцьких відбувся ряд культурно-мистецьких заходів, організованих закладами культури. Зокрема, свій творчий здобуток представив "Новий Театр", муніципальний естрадно-симфонічний оркестр та гурт "Пенсія".

7 травня о 15.30 год актори Івано-Франківського "Нового Театру" презентували глядачам свою виставу «Абрикосовий рай» за мотивами одноіменної п'єси Олени Ісаєвої. У виставі йдеться про такі одвічні цінності як любов, дружба, вірність… Та чи існують вони насправді? Актори захопили глядачів своєю щирістю та відвертістю і перенесли у «світ абрикосового раю».

Опісля, о 18.00 год на території Палацу Потоцьких відбувся творчий онлайн-проєкт «Музичний Франківськ» за участю муніципального естрадно-симфонічного оркестру під орудою художнього керівника і диригента Валерія Чикириса. Глядачі мали змогу насолодитися чудовими пісенно-музичними композиціями у неперевершеному виконанні справжніх віртуозів.

Святкування Дня міста Івано-Франківська у Палаці Потоцьких завершилось феєричним, яскравим концертом гурту «Пенсія» (керівник Ярема Стецик), який відбувся о 20.00 год.

Всі заходи наживо транслювалися на ОТБ «Галичина», а також на сторінці Департаменту культури у соціальній мережі «Фейсбук». Тож всі бажаючі могли онлайн долучитися до святкування.

 

Поділіться цим дописом на: