СВЯТКОВИЙ КОНЦЕРТ "ВІД СЕРЦЯ ДО СЕРЦЯ, ВІД ПІСНІ ДО ПІСНІ" У БУДИНКУ КУЛЬТУРИ С. ВОВЧИНЕЦЬ

СВЯТКОВИЙ КОНЦЕРТ "ВІД СЕРЦЯ ДО СЕРЦЯ, ВІД ПІСНІ ДО ПІСНІ" У БУДИНКУ КУЛЬТУРИ С. ВОВЧИНЕЦЬ

Володимир Сюсюра писав: "Яке це щастя — бути молодим". Молодість — прекрасна пора в житті людини, наповнена новими можливостями, прекрасна радісними і неповторними хвилинами. Важливо кожному усвідомлювати і насолоджуватися кожною хвилиною життя. Всі молоді люди просто обожнюють веселитися і як ніхто вміють по-справжньому радіти життю. День молоді — це свято відкриттів, безперервних пошуків, самопізнання та реалізації найсміливіших задумів.

З нагоди Дня молоді та напередодні відзначення Дня Конституції України 27 червня у Будинку культури с.Вовчинець, що знаходиться за адресою вул. Вовчинецька, 35, відбувся святковий концерт «Від серця до серця, від пісні до пісні». Поблагословив усіх гостей та учасників заходу отець Назар Кібел, а з вітальним словом виступили радник міського голови с. Вовчинець Михайло Назар та директорка Департаменту культури, заслужений працівник культури України Надія Загурська.

Музичні номери від молодих виконавців подарували усім запальний та позитивний настрій. Так, своїми піснями глядачів вітали солісти Денис Родін, TAYNA, Оксана Романюк та Оксана Карпаш. Чудовим виконанням радували усіх Вікторія Ватащук та Василь Михайлович. А молодіжний гурт "7teens" представив уже відомі українські пісні в сучасній обробці. Завершився концерт найочікуванішим виступом переможця талант-шоу «Голос країни» Сергія Лазановського. Ведуча та режисер свята – директор Будинку культури с.Вовчинець Оксана Карпаш.  

Поділіться цим дописом на: