СВЯТКОВИЙ КОНЦЕРТ "ВСІМ СЕРЦЕМ ЛЮБІТЬ УКРАЇНУ СВОЮ" БУДИНКУ КУЛЬТУРИ С. ВОВЧИНЕЦЬ

СВЯТКОВИЙ КОНЦЕРТ "ВСІМ СЕРЦЕМ ЛЮБІТЬ УКРАЇНУ СВОЮ" БУДИНКУ КУЛЬТУРИ С. ВОВЧИНЕЦЬ

Дві рідні Батьківщини – одна любов:

до милої серцю України і до рідного села!

22 серпня 2021 року о 15.00 год напередодні українського загальнодержавного свята 30-ї річниці  Дня Незалежності України та Дня села Вовчинець у Будинку культури відбувся святковий концерт «Всім серце любіть Україну свою». Дві рідні Батьківщини – одна любов: до рідного села і до милої серцю України! 

Розпочалось свято словом дітей – квіту нашого майбутнього, які всіх присутніх привітали символікою української державності: тризубом, синьо-жовтим прапором, колоссям пшениці, китицями червоної калини, хлібом і сіллю. В особливий спосіб пошанували і родини наших Героїв, які дали своїм дітям добре патріотичне виховання і віддали своїх дітей на війну – це також Герої, які живуть серед нас. Мамі Героя Руслана Юрчишина п.Марії вручили образ Матері Божої, що ніжно пригортає до свого серця Ісуса.

У святковому концерті «Всім серцем любіть Україну свою» прозвучали українські пісні у виконанні солістів та колективів Будинку культури с.Вовчинець: Анни Романів, Вероніки Шмигельської, Анни Левицької, Анни Шевчук та Івана Храбатина, Оксани Сливки, «Twinkle stars», «Маків цвіт», «Ріка життя», «Мальви», «Берегиня» та «Червона калина».

Фінальна пісня «Заспіваймо пісню за Україну», яку виконали всі учасники святкового концерту, не залишила байдужими нікого, адже в ній вся любов до рідної Батьківщини. Також у фойє Будинку культури представлені дві виставки з нагоди свята: виставка творчих робіт «Я люблю Україну свою» учасників творчої студії «Своїми руками» та книжкова виставка представлена бібліотекою-філією №10.

Поділіться цим дописом на: