СВЯТКУВАННЯ МИКОЛАЯ БІЛЯ ЦЕНТРАЛЬНОЇ ЯЛИНКИ

СВЯТКУВАННЯ МИКОЛАЯ БІЛЯ ЦЕНТРАЛЬНОЇ ЯЛИНКИ

Свято Миколая – особливе для кожної людини. Адже воно символізує доброту, віру і справжнє зимове диво. Часточку цього миколаївського дива подарували франківцям біля головної ялинки, де відбувся святковий концерт до Святого Миколая.

19 грудня на Вічевому майдані біля головної франківської ялинки відбулося феєричне, веселе свято Миколая. Звучали чудові новорічно-різдвяні пісні у виконанні юних артистів-вихованців вокальних франківських студій «Солоспів» (керівник Х. Дарвай) та «СтарТім» (керівник І. Батюк). Присутні мали можливість потанцювати та взяти участь у веселих та цікавих конкурсах.

Також наймолодші гості свята залюбки брали участь у майстер-класах, які організували для них бібліотеки Івано-Франківської міської централізованої бібліотечної системи. А саме бібліотеки-філії №1, №2 та №3 разом з дітками виготовляли ангеликів, сніговиків, сніжинки та яскраві прикраси для ялинки.

Зі святом франківців привітала директорка Департаменту культури Івано-Франківської міської ради, заслужена працівниця культури України Надія Загурська. А наприкінці свята всіх присутніх зі сцени привітав справжній Святий Миколай, побажавши миру, добра та щасливого нового року.

Також малечу щедро пригощали солодощами.

Свято відбулося стараннями творчих працівників Муніципального Центру дозвілля за сприяння міського голови Руслана Марцінківа та Департаменту культури.

Поділіться цим дописом на: